HygieneSafe: UV lys Inspektion for belægninger og biofilm på overflader

2-icon-HygieneSafeHygieneSafe er en generel inspektion, som vi foretager af åbne flader i hele procesanlæg ved hjælp af UV-lys. Med HygieneSafe hjælper vi dig med at kortlægge de kritiske kontrolpunkter og inspicere dem regelmæssigt. Vores rapportering er baseret på en numerisk skala, så du kan opstille statistikker og holde øje med statussen over tid. Du vil få en detaljeret opgørelse over den generelle hygiejniske tilstand af din produktionslinje.


HYGIENESAFEKom mikrobiologiske problemer i forkøbet
Ridser, revnedannelser og andre uregelmæssigheder i procesanlæg resulterer før eller siden i mikrobiologiske problemer. Disse problemer kan i sidste ende resultere i nedetid, tilbagekaldelse af produkter eller betydelig skade på virksomhedens ry.

Ekstern kontrol
Bekymringer om kvalitet og levnedsmiddelsikkerhed øger fokus på kontrol og audit i alle dele af forsyningskæden. Ved at anvende Bactoforce som en ekstern, uafhængig partner til at foretage kontroller af de hygiejniske forhold i dit procesanlæg, vil du være bedre stillet i forhold til at anvende resultaterne i dit eget kvalitetsstyringssystem.

Kommunikation
Forebyggende inspektioner af den hygiejniske situation giver dig både status og en oversigt over udviklingen i rengøringen af dit procesanlæg. Anvend resultaterne ved kommunikation og vejledning af medarbejderne med ansvar for den daglige rengøring. Vores erfaring er, at øget fokus på kritiske områder vil forbedre den generelle renhedstilstand af dit procesanlæg og dermed reducere risikoen for kvalitetsproblemer, som skyldes utilstrækkelig rengøring.

Produktegenskaber

icon_service_03
Inspektionsmetode
icon_service_01
Anvendelse
  • UV-lys
  • Kritiske kontrolpunkter
  • Hele procesanlæg
  • Åbne flader
icon_service_02
Inspektion for
icon_service_04
Rapporter
  • Rester eller biofilm på åbne flader på grund af utilstrækkelig rengøring
  • Omfattende beskrivelse, herunder billeder
  • Rapportering baseret på en numerisk skala med henblik på nem oversigt og statistikker
  • Specifikke råd og anbefalinger
  • Mulighed for at stille rapporter til rådighed til intern brug via R-Force


Vores rapporter

Efter inspektionen vil du modtage en detaljeret rapport. Udover konkrete løsninger relateret til mikrobiologiske risici vil vi give dig nogle anbefalinger til strukturel forbedring af de hygiejniske forhold i dit produktionsudstyr.

Kontakt os
Hvis du gerne vil vide mere om HygieneSafe, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde >>

Comments are closed.