Generel ledelse: Fødevaresikkerhed ifølge Bactoforce

1-GRM-2660096Som overordnet leder koncentrerer du dig om slutproduktets kvalitet (levnedsmiddelsikkerhed), produktionseffektivitet og omkostningskontrol. Identifikation og styring af risici i dit produktionsudstyr garanterer såvel som øger værdien af dit brand i kundernes øjne. Samarbejdet med Bactoforce mhp. forebyggelse øger din succes på alle tre punkter. Og i en nødsituation er vi hos Bactoforce eksperter i at håndtere kritisk responstid samt har fleksibiliteten til at minimere nedetid og produktionstab.


Potentielle problemer

Når defekter i dit procesudstyr forårsager kvalitetsproblemer med produktet, er hurtig identifikation af årsagerne nødvendig for at undgå nedetid og produktionstab og for at reducere problemer i forsyningskæden. ?Hos Bactoforce fokuserer vi på identifikation af mikrobiologiske risici forårsaget af:

– revnedannelser eller pinholes i tanke
– krydskontaminering i varmevekslere
– dårlige svejsninger eller
– mekaniske fejl i CIP-systemet.

Vi beder dig overveje omkostningerne ved ikke-planlagt nedetid, der skyldes kvalitetsproblemer, kontra omkostningerne til periodiske forebyggende inspektioner.

Periodiske inspektioner vil være en hjælp
Resultaterne af vores inspektioner vil give dig indsigt i vedligeholdelsesstatussen af din produktionsproces. Ved hjælp fra Bactoforce-teknikere og vores detaljerede rapporter holdes du orienteret om tilstanden af kritiske dele af din produktionslinje. Ved hjælp af de tilgængelige data vil du være i stand til at bruge dit budget på velovervejet og omkostningseffektiv vis. Du vil samtidig reducere din risiko for at blive konfronteret med uventede høje økonomiske omkostninger.

Kontakt os
Hvis du gerne vil vide mere om vores tilbud inden for strukturelle inspektioner, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde >>

Hvilke af vores serviceydelser er interessante for dig?
TankSafe >>
PastSafe >>
PipeSafe >>

Comments are closed.