Dine behov

1-TRM-2673Etablering, kontrol og vedligeholdelse af en produktionslinje eller proces, som skal være 100 % sikker og køreklar hver eneste dag, er en kompleks opgave. Mikrobiologiske risici, der skyldes defekter eller utilstrækkelig rengøring, er givetvis det sidste, du har brug for, når det drejer sig om levnedsmiddelsikkerhed. Bactoforce er en erfaren og uafhængig virksomhed, der udfører inspektioner af produktionsudstyr som f.eks. tanke, spraytørringstårne, varmevekslere, rør og åbne flader.


dinebehovVores tilgang bygger på forebyggelse
Vores erfaring fra 20 års samarbejde med verdens førende levnedsmiddelproducenter har vist os, at forebyggende inspektioner er afgørende for en sikker produktion. Reducer omkostninger, nedetid og risikoen for kontaminering af dine produkter: Få dit produktionsudstyr inspiceret af Bactoforce.

Når det handler om et sikkert produktionsmiljø, er det nødvendigt at sikre, at de forebyggende tiltag omfatter hele forsyningskæden. Hvilke risici kan du støde på i dit procesanlæg? Bactoforce kan hjælpe dig med:

1. Validering – inspektioner i forbindelse med accept af nye installationer
2. Forebyggelse – periodiske inspektioner af dit procesanlæg
3. Problemløsning – reducere nedetiden, når der opstår problemer

Vores vision
Se, hvordan Bactoforce kan bidrage til sikkerheden i din produktionsproces, i dit slutprodukt og for dine kunder. Vælg dit arbejdsområde herunder og få flere oplysninger om vores vision vedrørende validering, forebyggelse og problemløsning.

Teknisk ledelse >>
Kvalitetsstyring >>
Generel risikostyring >>

Comments are closed.