Hvorfor arbejde med os

Prevent_validate_manageVi er en uafhængig tjenesteyder, som hjælper firmaer i levnedsmiddelindustrien og den farmaceutiske og biokemiske industri med at identificere og forebygge mikrobiologiske risici i deres produktionsprocesser.


Know-how inden for din industri
Bactoforce foretager mere end 5000 inspektioner årligt med op til 35 kvalificerede medarbejdere for levnedsmiddelindustrien og den farmaceutiske og biokemiske industri i lande som Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Beneluxlandene. Mange af teknikerne har fået deres erfaring inden for den industri, som de nu hjælper til at blive mere sikker ved at foretage inspektioner.

Fokus på forebyggelse
Vores service fokuserer hovedsageligt på forebyggelse: forebyggelse af mikrobiologiske risici, så de ikke forekommer. Vi inspicerer, overvåger, analyserer, rapporterer og rådgiver regelmæssigt. Hvad er fordelene for dig? Du vil udsætte dig selv for lavere risici og spare betydelige mængder tid og penge.

Innovative servicetilbud
Vores egen R-Force-software er et yderst vigtigt redskab. Det er et online-program, hvori mikrobiologiske risici gemmes og lagres. Vores resultater kan vises til interne medarbejdere eller eksterne parter med det samme for at forhindre, at risiciene bliver til trusler.

Kontakt os
Hvis du gerne vil vide mere om vores medarbejdere, fremgangsmåde eller R-Force, er du velkommen til at kontakte os i dag for et uforpligtende møde.

Comments are closed.